...ahol trend a karton

Kosár

Szolgáltatások

  • 15 napos visszavásárlási garancia
  • Tényleg segítünk megvalósítani elképzelésed
  • Folyamatos kedvezmények
  • Nyereményjátékok

 

 

Közösség


 

Indiai mosódió héj próbacsomag

Cikkszám:KT517
Indiai mosódió héj próbacsomag
Indiai mosódió héj próbacsomag

806 Ft

helyett

390 Ft

Darab:

A mosódiót hazájában hatékony zsíroldó hatása miatt már évszázadok óta használják tisztításra. Minden fajta textíliához, már 30-40 fokon, gépi mosásnál is használható. A mosódió hatóanyaga egy természetes anyag, a saponin, mely vízzel érintkezve habzik. Nem tartalmaz semmilyen káros anyagot (foszfátokat, tenzideket, detergenseket), nem irritálja a bőrt, és nem teszi fakóvá a textileket. Teljes mértékben környezetbarát, hisz a természetben terem, része az ökoszférának.

Javasolt felhasználás: Tegyen 3-4 mosódiónyi mosódió héjat vászontasakkal együtt a ruhák közé a mosógépbe, mosópor nem szükséges. A csomag legalább két egymás utáni mosásra elegendő. A ruhák semleges illatúak lesznek. Ha szeretné, hogy ruhái illatosak legyenek, cseppentsen a tasakra (vagy az öblítõ helyére) néhány csepp illóolajat. Egy adag mosódió 2-3 alkalommal használható fel, mielőtt elvesztené a hatását. Használat után a héjak komposztálhatók.

A mosódió az erõsen szennyezett fehér ruhákból nem veszi ki maradéktalanul a foltot, ilyenkor érdemes fehérítõt használni. Mi a nálunk is kapható fehérítõ és folttisztító sót ajánljuk. Ez a környezetbarát tisztítószer egyetlen összetevõbõl, nátrium-perkarbonátból áll, mely nem más, mint mosószóda ( nátrium-karbonát) és hidrogén-peroxid vegyülete. A hidrogén-peroxidból szabad oxigén lép ki használat közben és vízzé bomlik, a tisztítószer ennek köszönheti fehérítõ/fertõtlenítõ hatását, és környezetbarát tulajdonságát. 500 g mosódióhéj legalább 100-150 mosásra elegendõ, míg 3 kg mosópor csak kb. 30 mosásra!

:0